احتمال دیدار فرستاده ویژه ترامپ با پوتین در روز پنجشنبه (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) جزئیاتی تازه از مذاکرات مستقیم حماس با دولت ترامپ (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) دولت ترامپ آماده اجرای تحریم‌‌های این کشور علیه تولید نفت ایران است نماینده ایران در سازمان ملل: سیاست ما در قبال پناهجویان و مهاجران افغان تغییر نکرده است وزیر کار در صحن علنی مجلس: سیاست‌زدگی در نظام اداری ایران عمیق شده است کارت زرد مجلس به میدری | وزیر کار دولت چهاردهم نمایندگان مجلس را قانع نکرد + فیلم عارف: فرهنگ ایران و فرهنگ اسلام را جدا نمی‌کنیم دستورکار صحن علنی مجلس با سؤال نماینده تهران از وزیر کار کلید خورد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش عراقچی به عدم تمدید معافیت تحریم صادرات برق| بر تعهد خود به دولت عراق پایبند هستیم اولیانوف: روسیه مخالف با غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران نیست ماجرای اشاره مقام معظم رهبری به بدعهدی سه کشور اروپایی چه بود؟ تحلیل رسانه عبری از مذاکرات آتش بس غزه: واشنگتن به دنبال خلع سلاح حماس است همکاری مسکو با تهران برای کشف لیتیوم در بیابان‌های ایران آمریکا: قطع برق غزه تاکتیک مذاکراتی برای فشار به حماس است آغاز ماموریت دیپلماتیک سفیر جدید ایران در نیکاراگوئه تهدید قاطع یمن برای صهیونیست‌ها: اگر کمک‌های انسانی وارد غزه نشود، حملات خود را آغاز می‌کنیم ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از قطع برق غزه| تشدید خشونت در سوریه بر غیرنظامیان تاثیر می‌گذارد زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرد قتل‌عام بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی در سوریه توسط نیروهای تحریرالشام حمله ارتش اوکراین به پالایشگاه‌های نفت در روسیه اولیانوف: برای برجام، جایگزینی نیست یک نظامی لبنانی توسط رژیم صهیونیستی ربوده شد زلنسکی وارد عربستان شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود برخورد نفتکش آمریکایی با کشتی باری در ساحل شرقی انگلیس+ فیلم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ»
سرخط خبرها

تکمیلی | انفجار غرب کابل ناشی از کپسول گاز بوده است

  • کد خبر: ۱۰۹۸۸۵
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
تکمیلی | انفجار غرب کابل ناشی از کپسول گاز بوده است
براساس آخرین اطلاعات، انفجار امروز در غرب شهر کابل ناشی از ترکیدن کپسول گاز بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گفته می‌شود این انفجار حوالی ساعت ۱۱:۲۵ ظهر امروز سه‌شنبه، ۳ جوزا، در ساحه نقاش دشت برچی شهر کابل رخ داده است.

به روایت گواهان انفجار در کوچه کورس (موسسه آموزشی) استار رخ داده است.

گزارش شده بود که این انفجار در نزدیکی آموزشگاه «ستاره» رخ داده است.

یکی از مسئولان این آموزشگاه به اطلاعات روز گفت که این انفجار ناشی از بالون گاز بوده و به استادان و دانش‌آموزان این مرکز آموزشی آسیب نرسیده است.

این منبع گفت که انفجار زمانی رخ داده است که دانش‌آموزان در صنف درسی حضور نداشته‌اند.

گفته می‌شود که برخی از عابران در منطقه به‌دلیل فروریختن شیشه ساختمان زخمی شده‌اند.

مسئولان امنیتی طالبان در کابل تاکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

در ویدیویی ارسالی به اطلاعات روز دیده می‌شود که ستونی از دود از محل انفجار به آسمان سر می‌کشد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->